MENAXHERE e JUPITER ACADEMY 78 views

JUPITER GROUP synon të rekrutojë:
Menaxhere të JUPITER ACADEMY
http://www.academy.jupiter.al/

Kandidatja duhet të plotësojë kushtet e mëposhtme:

1. Të jetë e moshës 25 – 40 Vjeçe.
2. Të ketë mbaruar patjetër arsimin e lartë, të paktën niveli bachelor.
3. Të ketë njohuri të sistemeve dhe tregut të mësimdhënies.
4. Të ketë njohuri të marketingut në mediat sociale.
5. 
Të ketë njohuri të programeve office dhe financës 5.
6. Të ketë aftësi kreative për dhënien e ideve dhe zgjidhjeve të reja.
7. Të jetë person me integritet, i hapur dhe i drejtpërdrejtë.
8. Të ketë aftesi komunikative dhe të përballoje punën nën stres.
9. Të krijojë marrëdhenie shumë të mira me kolegët dhe eprorët.
10.Të ketë patjetër të paktën 2 vjet eksperiencë pune.
11.Të ketë njohuri të gjuhës Angleze dhe Italiane.
12.Të ketë patjetër lejë të drejtimit të makinës.

Benefitet:

– Ambient pune komod dhe miqësor.
– Pagë konkuruese + bonus sipas objektivave.

Për të aplikuar ju lutem dërgoni CV-të dhe dokumente të tjera
që vërtetojnë kualifikimet tuaja në adresën e_mail:

hr@jupiter.al

Cel. : +355 68 20 45 535
Të dhënat që do të paraqitni nëpërmjet aplikimit tuaj do të ruhen dhe përpunohen vetëm për qëllime rekrutimi,
në mbështetje të legjislacionit në fuqi për mbrojtjen e të dhënave personale.
Më konkretisht sipas përcaktimeve të Kushtetutës së Republikës së Shqipërisë,
Ligjit në fuqi (Nr. 9887 datë 10.03.2008) “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe akteve nënligjore për zbatim.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr. "Haxhi Dalliu"