Menaxhere Blerje 81 views

Ar-bi Service Shpk kerkon te punesoje,

Menaxher/e Blerjesh.

Menaxhon dhe kontrollon ndryshimin e cmimeve nga ana e furnitoreve.
Organizon procesin e porosive te mallrave.
Menaxhon implementimin e kontratave me furnitoret.
Menaxhon dhe kontrollon performancen e kategorive.
Realizon targetet per performancen e kategorive.
Implementon, menaxhon dhe kontrollon politikat komerciale te komapanise,
Detyra te tjera funksionale sipas natyres dhe/ose sipas kerkeses se punes.

Kritetet:
Eksperience pune 1-3 Vjeçare ne pozicione te ngjashme.
Te kete perfunduar studimet e larta.
Njohje e avancuar e MS Office.
Shkathtesi analitike, planifikuese, organizative dhe mbikeqyrese.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne aplikimin e tyre me subjekt pozicionin e deshiruar ne:

Email: hr@arbidistribution.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Supermarket