Konsulente ne Gjuhen Gjermane 71 views

Job Expired

Detyra juaj do të jetë të kujdeseni për:
• Kontaktim me klientin tashmë aktiv
• Kontaktim me kompani që nuk janë ende klientë
Gjatë bisedës telefonike ju duhet të prezantoni produktet tona dhe përfitimet përkatëse. Ka lloje të ndryshme thirrjesh me qasje të ndryshme që do t’i mësoni pas një periudhe trajnimi pas së cilës do të jeni plotësisht autonom. Ju do të vendosni vetë se kujt të telefononi, kur të telefononi, çfarë të thoni. Do e menaxhoni punën tuaj, rëndësi ka rezultatet që do të merrni.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Arben Broci
  • Tel/Mob 0355682002999
  • Profili Marketing