MENAXHER SUPERMARKETI 55 views


DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një rrjet të madh supermarketesh ne Durres, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

MENAXHER SUPERMARKETI

 

 

 

DETYRAT E POZICIONIT

— Të mbajë nën kontroll kostot direkte të dyqanit;

– Të supervizojë procesin e porositjes;

– Menaxhim i nivelit të stokut dhe marrja e vendimeve të rëndësishme për kontrollin e stokut.

– Të menaxhojë nëpërmjet sistemit FIFO vendosjen e produkteve në rafte;

– Të respektojë planogramat e caktuara nga Departamentet përkatëse;

– Prezantimi në kohë dhe në kushte sa më optimale të aktiviteteve promocionale;

– Përgjegjësia për cash-in dhe transaksioni i tij në bankë;

– Të motivojë, mbështesë dhe trajnojë stafin e dyqanit duke ofruar siguri teknike të mallrave dhe të njerëzve;

– Të mirëpresë shqetësimet, sugjerimet dhe ankesat e klientëve dhe t’i përcjellë në varësi të problemit tek departamentet përkatës;

– Të sigurojë kushte sa më të mira shitjeje për departamentet e freskëta;

– Kontrollon respektimin dhe aplikimin e standardeve të përcaktuara të higjienës në dyqan;

– Të bashkëpunojë me kolegët dhe klientët për të identifikuar dhe/ose zgjidhur çeshtjet urgjente.

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomë e Arsimit të lartë

Eksperienca: Minimalisht 3 vite eksperiencë pune e mëparshme si menaxher supermarketi. Të avantazhuar kandidatet qe kane punuar ne nje nga supermarketet ne qytetin e Durresit.

Aftësi:

– Te jete fleksibel me oraret. Puna me turne

– Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese

– Të jetë person energjik dhe i motivuar

 Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetëm në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

 


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale” dhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 36 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime