MENAXHER SHTJESH (Real Estate) 121 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një grup të suksesshem investimesh në tregun vendas, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

MENAXHER SHTJESH
(Real Estate)

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË
– Realizon prezantimet e pronave nen varesine e kompanise tek klientet e rinj.
– Miremban rrjetin e klienteve ekzistues;
– Zhvillon takime B2B per te prezantuar sherbimet e kompanise;

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomë ne Administrim Biznesi, Menaxhim. Te avantazhuar kandidatet me profil Arkitekti

Eksperienca: 2 vite eksperiencë në fushën e menaxhimit dhe të shitjeve ne agjensi Real Estate.

Aftësi:

– Aftësi shumë të mira në shitje;
– Të jetë i motivuar dhe ambicioz për të arritur rezultate;
– Të ketë aftësi të mira komunikuese, prezantuese.

Ofrohet:
Page baze e kenaqshme dhe perqindje mbi shitjet
– Kushte shume te mira pune. Ambient komod dhe miqesor.
– Puna ne zyre (jo ne terren)

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

JU MIREPRESIM

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do te perdoren vetem per qellime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime