MENAXHER SHOWROOMI 89 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë disa vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të suksesshme në fushën e retail, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

MENAXHER SHOWROOMI

 

 

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË
– Menaxhimi dhe motivimi i skuadrës për të rritur shitjet;
– Menaxhimi dhe marrja e vendimeve kyce per strategjine e shitjeve;
– Kontakti me klientet (kthimi i pergjigjeve, ankesat, kerkesat, zgjidhja e problematikave etj);
– Organizimi i mbledhjeve ditore me stafin e shitjes;
– Përgatitja e punonjësve të showroomit, marrja me cështjet e stafit, përcjellja e vlerësimeve dhe pasqyrimeve të ecurisë;
– Organizimi i promocioneve në nivel showroomi;
– Regjistrimi i rezultateve të shitjeve dhe analizës së ecurisë;

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Të ketë përfunduar Arsimin e Lartë (preferohen dege Administrim Biznesi, Marketing etj);
Eksperienca: Të ketë eksperience pune në pozicione të ngjashme minimumi 2 vite;
Aftësi:
-Të ketë njohuri shumë të mira te programeve të paketës Microsoft Office;
-Të ketë njohuri të mira të gjuhës Angleze;

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonërekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.
Do te njoftohen për intervistë vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e publikuara

JU MIREPRESIM

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do te perdoren vetem per qellime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 10 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime