Menaxher Showroomi 36 views1 application

Kompania Vitalux Shpk e specializuar në ndriçimin profesional dhe dekorativ,
themeluar 8 vjet më parë në treg operon me dy showroome: Në qendër të Tiranës dhe në qendrën Pajtoni.
Vitalux është distributore e markave më të njohura të ndriçimit si Artemide, Lodes, Redo etj.
dhe ka një portofol projektesh shumë të pasur në Shqipëri.

Aktualisht në ekipin tonë duam të shtojmë:
Menaxher Showroomi

Detyrat

 • Sigurohet per mbarevajtjen e showroomit
 • Ndjek ecurine e shitjeve dhe te projekteve
 • Finalizon shitjet
 • Menaxhimi i Stafit, Organizimi i orareve te personalit dhe proceseve te punes.
 • Ndjek gjendjen e stokut dhe vendosjen e produkteve ne vitrine
 • Organizimi i dergimit te porosive

Kualifikimet

 • Eksperience 3 vjecare ne pozicione te ngjashme menaxhuese
 • Preferohet te kete studiuar ne dege inxhinierike
 • Aftesi ne perdorimin e kompjuterit, njohes i gjuhes angleze
 • Aftesi komunikuese dhe prezantuese
 • Aftesi ne drejtimin e stafit

Ofrohet korrektësi dhe kushte të mira pune.
Dërgoni aplikim në emailin info@vitalux.al
Cel. : 0676000073

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë