Menaxher Shitjesh (Supermarkete) 75 views

Job Expired

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj.

Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale.

Arstl Group kerkon: Menaxher Shitjesh (Supermarkete)
Departamenti: Shitjet
Vendodhja: Tirane
Qellimi i Pozicionit: Menaxhimi i rrjetit te supermarketeve, duke synuar rritjen e shitjeve dhe sherbimit ndaj klientit.

Detyrat dhe Pergjegjesite:
1. Merr pjese ne koordinimin e procesit te shitjeve ne supermarkete me synim arritjen e targetit.
2. Koordinon porosite e klienteve duke bashkepunuar ngushte me eprorin.
3. Identifikon gjendjen e stokut, produktet me date te afert skadence dhe ben raftimin e produktit.
4. Jep feedback mbi problematikat e portofolit te klienteve qe menaxhon.
5. Bashkepunon me supeemarketet per te organizuar promocione dhe degustime produktesh

Kualifikimet dhe aftesite:
1. Preferohet te kete perfunduar studimet e larta
2. Te kete minimumi 2 vite eksperience ne fushat e shitjeve dhe distribucionit
3. Aftesi shume te mira komunikimi, negocimi dhe etike te larte pune
4. Te jete person i organizuar, dinamik, i pergjegjshem dhe fleksibel
5. Te kete aftesi per te influencuar brenda kompanise dhe jashte saj
6. Te posedoje Leje Drejtimi te klasit B

• Ofrohet nje page e kenaqshme + bonuse mbi shitjet

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV e tyre me foto, referanca perkatese si dhe Leter Motivimi
ne adresen elektronike: punesimi@arstlgroup.com
Nr tel: 0673101358

Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Qelqit Kombinat,Ish-Fabrika e Tullave
  • Tel/Mob 0676041335
  • Profili Tregti
Connect with us
Contact Us