Menaxher shitjesh Italisht / Gjermanisht / Frëngjisht 30 views

Sun Ballast një ndër kompanitë lider në sektorin fotovoltaik  në Itali dhe jo vetëm, po kërkon të zgjerojë stafin me menaxher shitjesh për tregun italian / gjerman/ franceze.

Puna konsiston në:

 • Menaxhimin e porosive.
 • Komunikimin me klientët përmes emailit dhe telefonit.
 • Menaxhimin e preventivëve.
 • Komunikim me klientët pas dërgimit të preventivëve.
 • Mbylljen e vlerësimit.
 • Asistencë për klientin ne rast dyshimesh ose pyetjesh.
 • Menaxhimi i ndryshimit të projektit.

Karakteristikat:

 • Njohje dhe komunikim I rrjedhshëm në italisht / gjermanisht / frëngjisht.
 • Person energjik që arrin të menaxhoje punën dhe stresin gjatë fluksit të punës
 • Të jetë person bashkëpunues.

Çfarë ju ofrojmë?

 • Kontratë pune në përputhje me legjislacionin Shqiptar.
 • Fundjava pushim.
 • Pagesa ndër më të lartat në treg.
 • Dreka e paguar nga kompania.
 • Ambjente rinore dhe moderne.
 • Trajnime periodike.

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 5 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Arben Broci
 • Tel/Mob 0355682002999
 • Profili Marketing