Menaxher shitjesh Durres 62 views


AGJENCIA E PUNËSIMT 2G – për një nga bashkëpunëtoret e saj eshte ne kerkim te
MENAXHER SHITJESH DURRËS 

Detyrat dhe Pergjegjesite

  • Menaxhon proçesin e shperndarjes se informacionit tek Departamenti i shitjes .
  • Menaxhon dhe ndjek te gjithe proçesin e shitjes dhe porosise se klientit .
  • Identifikon problematikat e shitjeve dhe merr masat per zgjidhjen e tyre .
  • Ndjek agjentet nen varesi dhe percakton detyrat e tyre ditore .
  • Ndjek dhe realizon detyra te tjera gjate proçesit te punes .

Kualifikimet dhe aftesite e kerkuara

EDUKIMI: Te kete perfunduar arsimin e larte .
EKSPERIENCË PUNE : Eksperienca ne kete fushe perben avantazh .

Aftësi 

  • Te kete aftesi shume te mira menaxheriale .
  • Pozitiv dhe bashkepunues 
  • Miresjellja , komunikimi dhe serioziteti te jene pike e forte e karakterit 

Te zoteroje Leje Drejtimi

Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen:
email : 2g.rekrutim@gmail.com

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Profili Punesim