Menaxher Shitjesh 47 views

Shoqëria Tirana Cash & Carry, me seli në Prush, Tiranë, e cila operon suksesshëm në fushën e Distribucionit në më shumë se 25 vite,kërkon të punësojë Menaxher Shitjesh.​

Detyrat​

 • Zhvillimi i Strategjisë së Shitjeve.
 • Studimi i nevojave të tregut sipas zonave të mbulimit, identifikimi dhe gjetja e klientëve të rinj;
 • Menaxhimi i marrëdhënieve me klientët.
 • Kontakton në mënyrë të vazhdueshme klientin për të ndjekur ecurinë dhe problematikat;
 • Drejton stukturën organizative të departamentit ;
 • Udhëheqja e ekipit te shitjeve.
 • Negocimi dhe Menaxhimi i Kontratës.
 • Raportimi i shitjeve.

Kualifikimet​

 • Aftësi të forta drejtuese dhe menaxhuese të ekipit, me aftësi për të motivuar një ekip shitjesh;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikuese, negociuese dhe ndërpersonale;
 • Me eksperiencë pune në fushën e shitjeve;
 • I orientuar dhe me fokus të qartë, cilësi të larta dhe të jetë familjar me biznesin;
 • Fleksibël me kohën e punës;
 • Synimi i drejtuar dhe i motivuar individual me nje perpjekje per sukses dhe nje pasion per shitjet.

Te interesuarit te dergojne CV e tyre ne adresen elektronike: hr@tcc.al ose te na kontaktojne ne numrin tone +355 69 406 5550

Adresa: Prush, Vaqarr, Gropaj, Z. Kadastrale 1867, Magazina Nr.1, Tiranë, Shqipëri.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Prush-Vaqarr
 • Profili Supermarket