Menaxher Shitje 62 views

Job Expired

ozicioni i punes: Menaxher Shitje ne Durres

Kompania B.M shpk ofron pozicione pune te lire, Menaxher Shitje(M) ne DURRES.
Kompania “B.M”shpk me aktivitet tregtar dhe shtrirje ne te gjithe Shqiperine dhe vendet e Ballkanit, ka eskluzivitet shitjen e Pijes energjike B52 origjinale nga Hollanda,
Birren Bavaria me alkol dhe pa alkol nga Hollanda, Birren artizanale Hollandeze “La trappe” me 8 kode, disa Birra Belge si Palm, Rodenbach Alexander, Brugge Tripel,
Cornet, Urthel, lengje frutash importi, etj.
Kandidati duhet te plotesoje kriteret dhe te marre persiper pergjegjesite e meposhteme:

I. Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:

1. Te kete mbaruar arsimin e larte (preferohet Fakulteti i Ekonomise, Menaxhim Biznesi, Turizem, Marketing).
2. Te ketë eksperience pune si menaxher shitjesh minimalisht 1-3 vjet.
3. Te zotëroje programet baze te kompjuterit te paketes mikrosoft.
5. Te kete aftesi shume te mira dhe deshire per te punuar ne grup.
7. Te zoteroje patente te klasit B.
8. Vendbanimi ne Durres.

II. Detyrat dhe Pergjegjesite:

1. Te monitoroje shitjet qe realizohen nga Distributori ne zonen e tij ne subjektet off trade.
2. Te bashkepunoje me distributorin, forcen e tij shitese per realizimin e planit dhe objektivave.
3. Te bashkepunoje me subjektet tregtare per te shtrire produktet dhe rritur shitjet ne territorin qe i eshte caktuar.
4. Te prezantoje produktet e kompanise ne subjekte tregtare.
5. Te krijoje mardhenie korrekte me subjektet tregtare.
6. Te jape informacion te perditshem ne Kompani per punen e bere dhe te propozoje masa konkrete per permiresimin e shitjeve.
7. Te ndjeke ofertat qe jepen nga Kompania dhe si percillen tek konsumatori.
8. Ne bashkepunim me distributorin te propozoje masa dhe mbeshtetje me marketing.
9. Te hape kliente te ri me produktet e Kompanise.
10. Te analizoje dhe te raportoje periodikisht per ecurine e shitjeve.
11. Te jete i gatshem per te punuar dhe jashte orarit te punes.

III. Kushtet qe ploteson kompania:
1. Kontrate pune, pagat dhe bonuse 100% ne banke.
2. Makine per pune ne terren, telefon.
2. Page neto+bonus sipas realizimit te objektivave mujore dhe tremujore.

Te interesuarit te paraqesin CV-te e tyre te shoqeruara me foto ne adresen: burimenjerezore@bm-shpk.com .
Whatup Cel:0688050779

Aplikimet mbyllen me date 15 Mars 2023.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Shkodër
  • Rruga/Zona Koplik
  • Tel/Mob 0688050779
  • Profili Tregti