MENAXHER PRODUKTI (BAKER) 58 views

Job Expired

Agjencia e Punësimit “Albanian HR Solutions sh.p.k.” është një agjenci e mbështetur mbi një rrjet ekspertësh e cila ofron shërbime dhe konsulencë në Fushën e Burimeve Njerëzore.

Albanian HR Solutions ka nisur procesin e selektimit për një kompani lider në linjën

Furrë Buke dhe Pasticeri për postin: 

(SPECIALIST NË PRODHIMIN E PRODUKTEVE TË BRUMIT)

Kërkesat/Kualifikimet:

– Të ketë minimumi 3 vite përvojë pune në këtë profil.
– Kërkohen kandidatë që kanë përvojë pune në këtë profil jashtë Shqipërisë, kryesisht në Greqi.
– Të ketë aftësi të mira komunikimi.


OFROHET PAGE SHUMË E MIRË DHE BENEFITE

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rruga e Barrikadave,Vila 158, H.2, K.2, Ap. 4
  • Tel/Mob +35544530154
  • Profili Punesim