Menaxher Prodhimi 186 views

Job Expired
Profili i kompanisë: KRACO filloi aktivitetin në vitin 1997 si një nga kompanitë e para në industrinë e prodhimit të produketeve ushqimore, Kompania lider në Shqipëri në prodhimin e përgatitjeve për pije të ngrohta të ftohta dhe çajra, e çertifikuar tashmë dhe me sistemin e cilesisë IFS 6.1.
Kërkon Menaxher Prodhimi i cili do të bashkëpunojë ngushtësisht me Menaxherin e Cilesisë dhe sigurisë të organizatës për të mbështetur konsolidimin e mëtejshëm të eficences se linjave te prodhimit ne cilesine dhe ne sasine.

Detyrat dhe Pergjegjesite

 • Pergatitjen vjetore te planit te prodhimit;
 • Ndjekjen dhe realizimin mujor per sasite e planifikuara;
 • Ndjekjen dhe perllogaritjen e KPI per punonjesit;
 • Raporton sipas frekuencave te vendosura per eficensat e prodhimit, dhe menaxhimin e burimeve njerezore te prodhimit;
 • Plotesimin e eficencave ditore te cdo linje prodhuese;
 • Njekjen e procedurave te prodhimit;
 • Bashkepunim Maksimal me Kontrollin e Cilesise dhe Shefave te turnit.

Kualifikimet

 • Preferohet Diplome Universitare ne Fakultetin Ekonomik;
 • Te kete njohuri shumë të mira Excel;
 • Eksperienc dy vjecare ne te njejten fushe;
 • Te jete korrekt dhe shume kerkues.

Ju ofrojme:

1. Një pagë interesante.
2. Një punë me perspektive afatgjate dhe mundesi per zhvillim.

Afati i dorëzimit: 15.11.2019

Kandidatet e interesuar mund te dergojne aplikimet e tyre me e-mail ne adresen tone elektronike: hr@kraco.al

Ju njoftojme se të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr9887 percaktuar nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Autostrada Tiranë - Durrës
 • Profili Tregti dhe Prodhim