Menaxher Marketingu M/F 151 views2 applications

Job Expired

Ofrohet vend pune si Menaxher Marketingu M/F !

Ofrojme pune ne nje nga kompanite me prestigjoze ne sektorin e sistemeve fotovoltakie.

Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet potencial:

1. Preferohet diplome universitare ne degen administrim biznesi/marketing, por nuk eshte kusht.
2. Kandidatet duhet te kene aftesi te mira komunikuese dhe shitjeje
3. Eksperience pune ne marketing (kusht i domosdoshem)

Mund te dergoni CV-ne tuaj ne adresen tone te e-mail-it: punesimndermjetesim@gmail.com
Si edhe te na kontaktoni ne numrin e meposhtem (vetem ne whatsapp), per cdo paqartesi: +355696180299

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim