Menaxher Marketingu 42 views

Kompania “EHW shpk”, lider ne sektorin ushqimor ne Shqiperi nga viti 1992, kerkon kandidat per pozicionin e meposhtem:

Pozicioni i punes: Menaxher Marketingu
Kerkesa baze per kandidatin:
– Te kete kryer nje master ne profilin marketing (preferenca ne nje universitet te huaj)
– Te kete kualifikim per digital marketing
– Te njohe mire gjuhen angeleze (e folur, e shkruar)
– Te kete aftesi te mira komunikimi
– Do te kete prioritet nese ka punuar ne nje nga kompanite e huaja te marketingut

Kandidatet duhet te aplikojne ne adresen e emailit: info@ehwgmbh.com duke sjelle:
– CV me foto
– Kopje te skanuar te diplomes universitare dhe asaj te shkolles se mesme shoqeruar me listen e notave.
– Referenca profesionale apo akademike qe zoterojne

Ju lutem specifikoni pozicionin e punes per te cilin aplikoni!

EHW shpk
048 200 711
info@ehwgmbh.com

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 5 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Autostrada Tirane-Durres km 4
  • Tel/Mob 048 200 711
  • Profili Tregti dhe Prodhim