Menaxher Logjistike 126 views2 applications

Menaxher Logjistike

DETYRAT
Pergjegjes per organizimin e transporteve nderkombetare import-eksport
Pergjegjes per organizimin e transportit per shperndarjen e produkteve brenda vendit
Përgatitë dokumentacionin e nevojshëm për doganat dhe koordinon me agjensitë e përcaktuara transportin dhe doganën për shmangien e vonesave në procedurat e mallrave import-exportit.
Siguron zbatimin e procedurave lidhur me procesin e organizimit të logjistikës dhe koordimin e tij,
për funksionimin normal të veprimtarisë së kompanisë në fushën e tregtise
Koordinon procesin e logjistikës duke u kujdesur për lëvrimin e mallit
Pergjegjes per menaxhimin e magazines dhe aseteve te kompanise qe kane te bejne me logjistiken
Zhvillion marrëdheniet korrekte me transportuesit, agjensite doganore dhe institucionet perkatese
Raporton periodikisht në lidhje me transportet sipas projekte të ndryshme.

KUALIFIKIMET
Preferohet të ketë përfunduar studimet për Ekonomi, Administrim Biznesi, Inxhinieri Ekonomike ose Juridik
Gjuhe e Huaj: Anglisht
Eksperience Pune: Të paktën 3 vite në pozicione të ngjashme
Njohuri kompjuterike të mira

Dergoni Cv-ne Tuaj ne : info@vibtis.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Blvd. Deshmoret e Kombit Twin Towers Tower 2, Floor 5/1
  • Tel/Mob +355 4 2280 120
  • Profili Sherbime