Menaxher Kryesor HORECA 71 views3 applications

BBD Sh.p.k, distributor zyrtar për tregëtimin e markes së njohur Franck Espresso kërkon të punesoj Menaxher Kryesor HORECA .

Detyrat/Pergjegjësitë:

 • Merr pjese ne pergatitjen e planit vjetor te departamentit perkates.
 • Mban kontakte te vazhdueshme me klientet ne lidhje me kerkesat e tyre.
 • Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira planifikimi, organizimi, negocimi dhe shitjeje.
 • Menaxhon aspektin administrativ te shoqerise duke perfshire kontratat, negocimin e detajeve, matjen e performances, raportimin dhe mundesite e rinovimit te kontratave me klientet.
 • Te kujdeset per pasjen e nje imazhi professional gjate gjithe kohes per te gjithe stafin.

Aftësite:

 • Te kete perfunduar studimet e larta per Administrim Biznes, menaxhim, marketing etj;
 • Te kete experience te meparshme pune ne kete pozicion ose ne pozicione te ngjashme.
 • Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira komunikimi nderpersonale dhe te krijoje nje ambient miqesor ne ekipin e tij dhe me departamentet e tjere.
 • Njohes shume i mire e programeve kompjuterike dhe programeve baze te kompjuterit.

Pagese e kenaqeshme,(bonuse mujore ne baze performance)

Personat e interesuar duhet te dergojne CV ne email: info@bbdshpk.com ose te telefonojne ne Nr 0686033033

CV do te trajtohen konfidencialisht dhe vetem kandidatet e perzgjedhur do te ftohen per interviste!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Ish Fabrika e Qelqit, Kombinat
 • Profili Tregti