Menaxher i Mardhënieve me Klientët dhe Specialist i Mardhënieve me Klientët. 38 views

Kërkojme të punësojme menjëherë 2 Punonjës në profilin e mëposhtëm:
Menaxher i Mardhënieve me Klientët dhe Specialist i Mardhënieve me Klientët.

-Të dijë Italisht
-Të ketë eksperiencë pune
– Person serioz dhe që dëshiron tè mësojë

Kujdeset për shërbimin ndaj klientit dhe sigurohet që të plotësojë çdo kërkesë të tij;
Realizon objektivat e përcaktuara nga kompania .
Kontrollon çdo ditë i urdherave dhe email dhe kerkesat ndaj kerkesat e klienti
Suporton në proçesin e punes per Klientin dhe Punetorin
Të punojë në grup dhe të ketë iniciativë;
Të ketë aftësi shumë të mira komunikuese;
Njohuritë në gjuhë të huaja (Ialisht / Anglishte)
Eksperiencë pune në kompani me aktivitet të ngjashëm është avanta

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Durrës
  • Tel/Mob 0696035666
  • Profili Administrate publike