Menaxher HSE per Sigurimin Teknik 76 views

Pozicion pune: Menaxher HSE per Sigurimin Teknik
Detyrat:

*Te zbatoje politiken e sigurimit teknik te kompanise
*Verifikim të dokumentacionit të ndërmarrjes për të qenë në përputhje me legjislacionin shqiptar të sigurisë në punë
*Te zbatoje procedurat sipas manualit ISO 45001 te kompanise
*Hartimi të Dokumentit të Vlerësimit të Riskut për cdo pozicion pune, duke bërë një audit të hollësishëm para hartimit në gjithë hapësirën e ndërmarrjes
*Trajnim Periodik i te gjithe punonjesve,per cdo proces pune qe ata do kryejne.
* Monitorim të vijueshëm të ndërmarrjes, për zbatimin e rregullave të sigurisë në punë dhe përdorimi e pajisjeve mbrojtëse individuale për cdo punonjës të klientit dhe të nënkontraktorëve të tij
*Mbajtja e te gjithe dokumentacionit te sigurise.
* Pajisje me certifikatën përkatëse të sigurisë në punë sipas natyres punes per punonjesit qe kryejne instalime/sherbime ne terren
* Ndjek dhe analizon të dhënat në rast të aksidenteve dhe këshillon ndërmarrjen për cdo aspekt ligjor dhe detyrim kundrejt ligjit dhe institucionet shtetërore.

Kualifikimet:

* Diplome Universitare
* Eksperience: 3-5 vjet

Dergoni Cv-ne Tuaj ne : info@vibtis.al
Kontakt: Mobile: +355 69 70 89 618
Website: www.vibtis.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Blvd. Deshmoret e Kombit Twin Towers Tower 2, Floor 5/1
  • Tel/Mob +355 4 2280 120
  • Profili Sherbime