MENAXHER/E SHITJESH 46 views

Job Expired

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore. Eksperienca 15 vjeçare e stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore është një potencial në shërbim të kompanive & individëve me qëllim përmirësimin & konsolidimin e vlerave dhe standarteve profesionale të tregut të punës dhe zhvillimit në vend.

Për një nga kompanitë lider në industrinë e hotelerisë dhe turizmit, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin:

MENAXHER/E SHITJESH

DETYRAT & PËRGJEGJËSITË

 • Kuptojnë plotësisht strategjinë e biznesit duke e promovuar atë;
 • Analizojnë tendecat e tregut dhe aktivitetin e konkurrentëve për të indentifikuar pikat e rëndësishme të biznesit;
 • Krijojnë dhe përditësojnë planin e veprimeve dhe objektivat financiare;
 • Identifikojnë tregje të reja dhe mundësi biznesi për rritjen e shitjeve;
 • Bashkëpunojnë ngushtë me departamentin e rezervimeve për zhvillimin dhe strategjinë e çmimeve;
 • Negociojnë tarifat / paketat e akomodimeve dhe shërbimeve të tjera me agjensitë / operatorët turistikë, klientët e korporatave, eventeve, grupeve etj;
 • Kryejnë takime dhe komunikojnë, për të gjeneruar të ardhura shtesë nga klientët ekszistues dhe klientët e rinj;
 • Zhvillojnë, zbatojnë dhe promovojnë tarifa / paketa të ndryshme në kanalet e marketingut online, duke përfshirë kanalet e mediave sociale;
 • Përfaqësojnë hotelin / biznesin në evente dhe ekspozita të ndryshme;
 • Hartojnë dhe negociojnë kontratat e hotelit, me agjensitë / operatorët turistikë, klientët e korporatave, eventeve, grupeve etj. në përputhje me kushtet aktuale të biznesit dhe çmimeve;
 • Bashkëpunojnë ngushtë me departamentet e tjera për t’ju ofruar një eksperiencë të jashtëzakonshme klientëve;
 • Hartojnë raportin e aktivitetit të shitjeve javore si dhe krijojnë e monitorojnë raportin mujor të shitjeve

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Fakultetin e Ekonomisë dhe/ose Hoteleri Turizem

Eksperiencë Pune: Mbi 5 vjet në ketë pozicion;

Aftësi:                          

 • Kandidatët duhet të jenë të aftë për të përballuar fluksin e punës;
 • Të menaxhojnë mirë stresin dhe të marrin vendime në situata të vështira brenda një kohe të shkurtër;
 • Te jenë të vëmendshëm ndaj detajeve;
 • Të kenë aftësi shumë të mira marketingu dhe shitjesh
 • Të kenë aftësi shumë të mira komunikuese dhe ndërvepruese me të tjerët;
 • Të kenë aftësi shumë të mira analitike, vendimarrëse dhe manaxheriale;
 • Të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze;
 • Duhet të jenë të pajisur me patentë

Për më shumë info vizitoni: http://www.dimensionhr.al

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë të e-mail: rekrutime@dimensionhr.al

Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni

 

JU MIREPRESIM

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Bulevardi "Gjergj Fishta" Pallati Delta
 • Profili Punesim
Connect with us
Contact Us