Menaxher/e Shitjesh (HORECA) 115 views

Job Expired

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj.

Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale.

Arstl Group ofron mundesi punesimi per pozicionin: Menaxher/e Shitjesh per subjektet Elitare Horeca

Departamenti: Shitjet
Vendodhja: Tirane
Qellimi i Pozicionit: Menaxhimi i rrjetit te subjekteve elitare HORECA, duke synuar rritjen e portofolit te klienteve te kompanise.

Detyrat dhe Pergjegjesite:
1. Planifikon dhe menaxhon procesin e shitjeve ne subjektet HORECA me te njohura te Tiranes me synim arritjen e targetit.
2. Drejton dhe kordinon porosite e klienteve elitare duke bashkepunuar ngushte me strukturat e tjera te shitjeve.
3. Identifikon dhe ploteson nevojat e klienteve te rinj dhe ekszistues bazuar ne politikat dhe strategjite e kompanise.
4. Harton dhe analizon efikasitetin e shitjeve sipas kostove, mjeteve dhe produktit.
5. Raporton periodikisht tek Key Account Manager.

Kualifikimet dhe aftesite:
1. Te kete perfunduar studimet e larta (preferohet Administrim Biznes)
2. Te kete minimumi 2 vite eksperience ne fushat e shitjeve dhe distribucionit
3. Aftesi shume te mira komunikimi, negocimi dhe etike te larte pune
4. Te jete person i organizuar, dinamik, i pergjegjshem dhe fleksibel
5. Te kete aftesi per te influencuar brenda kompanise dhe jashte saj
6. Te posedoje Leje Drejtimi te klasit B

• Per shkak te natyres se punes, kandidati ideal duhet te jete fleksibel ne orare.

Kandidatet e interesuar jane te lutur te dergojne CV e tyre me foto, referanca perkatese si dhe Leter Motivimi
ne adresen elektronike: punesimi@arstlgroup.com
Nr tel: 0673101358

Aplikantët e përzgjedhur do të kontaktohen brenda 48 orëve nga marrja e aplikimit.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Qelqit Kombinat,Ish-Fabrika e Tullave
  • Tel/Mob 0676041335
  • Profili Tregti
Connect with us
Contact Us