Menaxher/e Restoranti 37 views

ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.

Fton profesionistë për një nga strukturat e saj në Tiranë të aplikojnë në pozicionin e:

Menaxher/e Restoranti

Luan një rol të rëndësishëm në ofrimin e shërbimeve cilësore sipas standardeve të Kompanisë dhe në sigurimin e kënaqësisë së klientëve.

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Sigurohet që punonjësit të punojnë në përputhje me rregullat & politikat e kompanisë;
 • Merret me trajnimin e punonjësve për të ndjekur procedurat e restorantit;
 • Kujdeset për ruajtjn e higjenës, standardeve të sigurisë dhe cilësisë së ushqimit;
 • Siguron shërbim cilësor ndaj klientit dhe menaxhon reagimet dhe ankesat e tyre;
 • Merret me menaxhimin financiar të pikës së shitjes;
 • Koordinon punën midis kamarierëve në sallë për maksimizimin e shërbimit;
 • Koordinon oraret e punës, ditët e pushimeve, lejet vjetore;
 • Mbikqyr të gjithë aktivitetin në sallë dhe kuzhinë;
 • Siguron që klientët të marrin porosinë në kohë;
 • Përgjegjës në dhënien e një shërbimi profesional, miqësor dhe të kujdesshëm në cdo kohë për të gjithë klientët;
 • Të ketë një paraqitje korrekte dhe pozitive;
 • Sigurojnë një ambjent të pastër, dhe të organizuar të punës;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Të kenë përvojë pune jo më pak se 3 vjet në këtë profil;
 • Diplomë në Hoteleri-Turizëm përbën avantazh;
 • Të kenë kujdes në shërbim për të shmangur cdo aksident të mundshëm;
 • Ruajtja e standardeve të larta të higjenës personale gjatë gjithë kohës në punë;
 • Aftësi shumë të mira komunikuese;
 • Etikë profesionale dhe aftësi për të punuar në grup;
 • Të kenë njohuri shumë të mira të gjuhës Angleze, gjuhë të tjera përbëjnë avantazh;
 • Fleksibilitet me orarin e punës;
 • CV-të të shoqërohen me foto;

Ofrohet:

 • Pagesë konkuruese

Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!

Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al ose të kontaktojnë në numrin e telefonit:

+35568 608 2912

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 31 Jobs
 • Location
 • Profili Turizem