Menaxher/e Rajonal në Durrës dhe Tiranë 73 views

Rrjeti i marketeve discount DIAMBE SH.P.K në kuadër të zgjerimit të aktivitetit të saj në qytetin e Tiranës dhe të Durrësit shpall vende të lira pune për pozicionet si më poshtë:

Menaxher/e Rajonal – 2 vende të lira
Menaxher/e Rajonal në Durrës dhe Tiranë

Detyrat dhe përgjegjësitë
1. Është përgjegjës dhe menaxhon nje numer marketesh pёr tё cilёt ёshtё I ngarkuar.
2. Udhëheqë menaxheret dhe zv menaxheret e marketeve
3. Pergjigjet per qarkulimin ditore, arkën, dhënien e llogarive fiskale, qarkullimin ditor.
4. Përgjegjës për të siguruar stoqe optimale në markete të gjitha produkteve aktive në bazë të rregullave për porosi.
5. Siguron të punësuarit në markete ti plotësojnë detyrat e tyre sipas përshkrimit tё vendit të punës dhe që rregullat e kompanisë të implementohen dhe të arrijnë qëllimin e tyre.
6. Planifikon oraret e punës, nevojat për personel dhe siguron personel për funksionimin e pandërprerë të marketeve.
7. Siguron rrjedhën e saktë të mallrave dhe të holla dhe siguron nxjerrje të dokumenteve të vlefshme, në përputhje me dispozitat ligjore dhe rregullat e brendshëm.
8. Siguron sjellje të mirë dhe respekt ndaj konsumatorëve në market.

Kualifikimet

 • Arsim i Larte (preferohet të ketë përfunduar një nga degët e Ekonomikut)
 •  Përvojë pune minimum 1 vjet, preferohet në fushën (shitje).
 •  Analitik, i orientuar drejtë suksesit, aftësi menaxheriale dhe udhëheqëse.
 • Njohuri të shkëlqyeshme të përdorimit të MS office
 • Aftësi të mira organizative, aftësi komunikuese dhe aftësi për pune në afate dhe presione.
 • Aftësi për të zgjidhur problemet.
 • Shkathtësi të shkëlqyeshme interpersonale dhe komunikuese me personelin dhe departamentet e tjera te kompanisë.
 •  Te disponoje patente te tipit B.

Te gjithe te interesuarit te kontaktojne ne: Email: info@diambe.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Supermarket