MENAXHER/E NE GJUHEN ITALIANE 19 views

Po kërkojmë të rekrutojmë Menaxher/e në Gjuhën ITALIANE

Kriteret:
1. Aftësi të mira komunikimi (niveli i gjuhës B1, B2, C1),
2. Eksperienca të mëparshme në role menaxhuese,
3. Disponibilitet dhe përkushtim në punë,
4. Besim në vetvete dhe deshirë për tu rritur në karrierë si dhe financiarisht.

APLIKONI:
E-mail: hr@alopronto.com
Nr telefoni/whatsapp: +355 69 400 0522
Adresa: Don Bosko, pranë Viva Market , Tiranë

Apply for this job