Menaxher/e Marketingu (me kohë të plotë) 35 views

Kriteret:
– të ketë kryer studimet e larta, dega Marketing-Media/Gazetari;
– të ketë eksperiencë në fushen e marketingut mbi 3 vite;
– të ketë eksperiencë në fushen e komunikimit dhe media (TV, radio, media sociale, rrjete sociale etj.)       përbën përparësi;
– të jetë kreativ dhe inovator;
– të jetë i/e aftë për të punuar në grup dhe individualisht;
– njohuri të mira të gjuhës angleze dhe njohuri shumë të mira të paketës (Microsoft Office).

Mirëpresim aplikimet tuaja në adresën e-mail-it: burimenjerezore@ipatc.al

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook