Menaxher/e Marketingu 73 views1 application

Job Expired

Në kuadër të procesit të plotësimit të personelit Spitali Salus kërkon Menaxher/e Marketingu me karakteristikat si më poshtë:

-Të kete arsimin e larte preferohet në fushën e Marketing, Menaxhim, Graphic Design apo fusha te ngjashm
-Të ketë eksperiencë pune +3 vjeçare në fushën e Marketingut, preferohet eksperienca ne struktura spitalore.
-Të ketë eksperiencë në menaxhimin e rrjeteve sociale
-Të ketë eksperiencë në krijimin dhe zbatimin e strategjive dhe fushatave të marketingut.
-Të ketë eksperiencë në pregaditjen e materialeve promovuese te ndryshme ne varesi te fushatave dhe nevojave të departamentit.
-Aftësi shumë të mira komunikuese.
-Aftësi te mira bashkepunimi dhe pune ne grup.
-Të jetë njohës/e  i/e gjuhës Italiane dhe angleze.

 Kandidatët aplikues, deri në datën 20 Korrik 2023, duhet të nisin në adresën elektronike info@salus.al duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni dhe dokumentacionin e mëposhtëm:

-Një CV të përditësuar, në gjuhën shqipe në formatin Europass;

Vetëm personat që plotësojnë kriteret e vendosura më sipër do të kontaktohen.

Të dhënat e aplikantëve mblidhen, përpunohen dhe trajtohen në mënyrë konfidenciale në përputhje me Ligjin nr. 9887, datë 10.03.2008 “Për Mbrojtjen e të Dhënave Personale” I ndryshuar.

Suksese !

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 19 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Mjeksi