Menaxher/e Marketing 89 views

Job Expired

ARSTL GROUP, kompani me eksperience 20 vjeçare ne distribucionin nderkombetar te pijeve energjike, freskuese, alkoolike dhe jo vetem, tashme po kryeson tregun me produkte lider si: pija energjike B-52, pija energjike B2, Birra Warsteiner, lengjet Tropikal, Milkshake, Uji Aqua Julia, Loti i Zanave etj.

Ne saje te zgjerimit te vazhdueshem, kompania eshte ne kerkim te stafit te ri energjik dhe me deshire per rritje profesionale

Arstl Group kerkon: Menaxher/e Marketing

Qellimi i Pozicionit: Planifikimi dhe zhvillimi i strategjive te Shitjes dhe Marketingut, menaxhimi i marrdhenieve me klientin si dhe rritja e imazhit te kompanise.

Detyrat dhe Pergjegjesite:

 1. Planifikimi dhe implementimi i strategjise se pergjithshme te Marketingut ne perputhje me strategjine dhe objektivat e biznesit duke e detajuar ne plane veprimi
 2. Te zhvilloj kerkime te tregut dhe te mbaj te perditesuara te dhenat e tregut
 3. Hartimi I buxhetit vjetor te marketingut, ndjekja dhe realizimi i tij
 4. Perfaqesimi i kompanise ne evente dhe media te ndryshme
 5. Manaxhimi i kanaleve sociale te medias se kompanise
 6. Pergatit analiza te tregut, te konkurrences, te cmimeve, te elementeve publicitare dhe ia prezanton ato bordit drejtues
 7. Pergatit media – plan per te marketuar sa me shume brandin e kompanise
 8. Organizimi i promocioneve te vazhdueshme si strategji e perdorur dhe i aktiviteteve sezonale
 9. Pergjegjes per rishikimin e permbajtjes se website-it te kompanise dhe sigurohet se te gjitha informacionet ne te jane te update-uara
 10. Percakton detyrat dhe pergjegjesite per stafin ne varesi dhe kontrollon zbatimin e detyrave ne afatin e caktuar

Kualifikimet dhe aftesite:

 • Diplome Universitare ne fushen e Marketingut, Administrim Biznesit ose Gazetarise
 • Te kete mbi 2 vjet experience pune ne profil te ngjashem
 • Te kete aftesi komunikimi dhe bashkepunimi
 • Te jete i dedikuar ne arritjen dhe tejkalimin e pritshmerive dhe kerkesave te menaxhimit te kompanise ashtu dhe klienteve
 • Te jete shtyse drejt inovacionit: (ne ide, teknika te menaxhimit, teknika te promocionit)
 • Te bashkepunoje per zgjidhjen e problematikave
 • Te njohe shume mire gjuhet e huaja Anglisht dhe Italisht
 • Te zoteroje leje drejtimi te klasit B dhe te kete disponibilitet per te udhetuar.
 • Te njohe shume mire paketen Adobe dhe Microsoft Office

Procedura e Aplikimit:

Te interesuarit duhet te dergojne CV te detajuar me foto dhe reference ne adresen e-mail:
punesimi@arstlgroup.com ose te kontaktojne ne nr. 067 31 01 358.

Aplikantet e perzgjedhur do te kontaktohen brenda 48 oreve nga marrja e aplikimit.

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr 9887 vendosur nga Kuvendi I Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga Qelqit Kombinat,Ish-Fabrika e Tullave
 • Tel/Mob 0676041335
 • Profili Tregti
Connect with us
Contact Us