Menaxher/e Klienti 56 views2 applications

Job Expired

IVA Elektronik kërkon të punësojë: Menaxher/e Klienti
Synimi për pozicionin vakant është asistimi i klientëve biznes në lidhje me suportin për cdo proces që ka të bëjë me Fiskalizimin .

Detyrat

Suporti nëpërmjet telefonit për klientët e rinj dhe ekzistues.
Të adresojë problematikat e klientëve ekzistues duke i dhënë zgjidhje ose deleguar tek departamenti përkatës.

Kualifikimet

Aftësi të mira komunikimi.
Etikë profesionale dhe aftësi për të punuar në grup.
Aftësi të mira në menaxhimin e kohës.
Oratori në prezantimin e produkteve dhe shërbimeve që kompania ofron.
Njohuri bazë të MS Office.

Bashkohu me ekipin tone

26 vite eksperiencë në treg
Zyrat në qendër të Tiranës
Bonus për performancë
Kushte optimale pune

Per aplikime : hr@ivaelektronik.com

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga e Barrikave, Kulla 8, Kati I, Tirane
  • Tel/Mob 042220356
  • Profili Informatike/IT/Software