Menaxher Blerjesh! 9 views

Ofrohet vend pune si Menaxher Blerjesh!

Nje nder kompanit lider ne sektorin hidrosanitar, te pllakave por jo vetem, shpall vendin vakant te punes si “Menaxher Blerjesh”.

Përgjegjësitë kryesore:

 1. Përzgjedh dhe propozon furnitorë potencialë që përmbushin kërkesat dhe kushtet e kompanisë;
 2. Propozon çmimet optimale , është pjesë e diskutimeve & vendosjes së tyre;
 3. Ndjek dhe lehtëson procesin e hyrjes së produkteve të reja në pakicë e shumicë dhe trajnon shitjet ku është e nevojshme per gamën e produktit që mbulon;
 4. Analizon dhe ndërton raporte te ecurisë së produktit sipas kategorive dhe propozon zgjidhje për të përmiresuar rezultatet;
 5. Njeh pozicionimin e konkurrencës në treg dhe nivelin e të njëjtave produkte në tregjet e huaja;
 6. Përzgjedh dhe përgatit produktet për promocion sipas rastit;
 7. Është në kontakt të vazhdueshëm me furnitorët e kategorisë, mban nën kontroll stokun e kategorisë dhe ndjek statusin e porosisë;
 8. Ndjek projekte të caktuara në bashkëpunim me Furnitorin dhe Menaxherin e projektit;
 9. Raporton tek Commercial Director.

Kërkesat e profilit:

 1. Komunikim perfekt minimalisht në gjuhën angleze;
 2. Eksperiencë në menaxhim minimalisht 1 vit ne sektorin e pllakave,parkete hidrosanitareve
 3. Të ketë aftësi manaxheriale dhe aftësi për të punuar në grup;
 4. Eksperiencat në të njëjtin pozicion përbëjnë avantazh

Te gjithe te interesuarit te dergojne cv-t e tyre ne adresen e email-it: punesimndermjetesim@gmail.com.
Ose per cdo paqartesi te na shkruajn ne whatsapp ne numrin: 00355696180299

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 16 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Punesim