Menaxher Blerje 109 views

Job Expired

Pozicioni i Punes : Menaxher Blerje
Tipi i punes: Kohe e Plote
Detyrat:

– Analizon te dhënat teknike te produkteve.
– Siguron qe produktet te përmbushin kriteret teknike qe kërkojnë projektet.
– Përditëson njohuritë teknike ne lidhje me produktet qe ka përgjegjësi.
– Zbaton procedurat e blerjes/prokurimit te kompanise
– Mban kontakt me prodhuesit e miratuar nga kompania per produktet qe ka ne pergjegjesi.

Kualifikimet:

– Të ketë përfunduar Fakultetin e Inxhinierise Mekanike ose/ Inxhinieri-Ekonomike ose/Mekatronike
– Të ketë njohuri baze rreth grupit te produkteve: tuba, rakorderi, saracineska.
– Të ketë njohuri baze te instrumenteve matëse te presionit, temperaturës dhe prurjes.
– Të ketë njohuri baze te funksionimit te pompave.
– Të zotërojë programet e paketës Microsoft Office.
– Të flasë dhe te shkruaje ne gjuhen angleze.
– Mosha e preferuar 25-35vjec.
– Aftësi shumë të mira komunikimi;
– Të jetë i/e vetëmotivuar dhe i/e aftë të punojë në grup;
– Të ketë fleksibilitet të lartë në administrimin e ngarkesës në punë.

Aplikoni ne adresen e e-mail info@vibtis.al
Adresa: Bulevardi Deshmoret e Kombit Kullat Binjake, Kulla nr 2 kati 8/4 Tirane

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr .9887 vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Blvd. Deshmoret e Kombit Twin Towers Tower 2, Floor 5/1
  • Tel/Mob +355 4 2280 120
  • Profili Sherbime