Medical Representative (Perfaqesuese mjekesore) 54 views1 application

GEN-ALBFARMA Sh.p.k, kompani e specializuar ne distribucionin produkteve te mjekesise estetike, produkteve dermo-kozmetike, materialeve mjekesore dhe aparaturave me emra nderkombetar, ne kuader te zgjerimit te kompanise dhe nevojes per staf shtese, eshte e interesuar te punësojë Medical Representative (Perfaqesuese mjekesore) në Tirane që të plotësojë kriteret e mëposhtme:

Përgjegjësitë Kryesore:

 • Takime periodike me mjeket
 • Zbatimi i planeve te marketingut dhe arritja e shitjeve te planifikuara
 • Implementimi i aktiviteteve promocionale.
 • Monitorimi dhe analizimini i aktiviteteve te konkurrenteve
 • Organizimi dhe pjesemarrja ne aktivitete promovuese profesionale/konferencat mjekesore.
 • Mbajtja dhe krijimi i raporteve te hollesisshme ne menyre periodike

Aftesi te kerkuara:

 • Njohuri komerciale;
 • Aftesi prezantimi;
 • Aftesi kerkimore/hulumtuese;
 • Aftesi per te negociuar dhe bashkepunuar;
 • Aftesi te forta nderpersonale dhe komunikuese;
 • Aftesi organizative.

Kualifikimet

 • Arsim i lartë. Perben avantazh arsimi ne Universitetin e Mjekesise ose Farmacise, infermjerise dhe stomatologjise;
 • Përvojë e mëparshme jo më pak se 1 vit në pozicione të ngjashme;
 • Preferohet qe kandidatja te kete njohuri te mira te gjuhes Angeleze (te folur dhe te shkruar);
 • Perdorimi i paketes MS Office;
 • Leje drejtimi te kategorise B.

Mundesi te pafundme trajnimesh ne France, Itali dhe Turqi nga expertet me te medhenj nderkobetar te fushesh se mjekesise estetike.
Ju lutem dergoni CV tuaj ne adresen hr@gen-albfarma.com nese interesoheni per pozicionin e Medical Representative dhe nese mendoni se i permbushni te gjitha kriteret e kerkuara.
Vetem kandidatet e perzgjedhur do kontaktohen.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Rr. e Durresit
 • Profili Farmaceutike