Medical Representative 412 views2 applications

Dream Pharma kërkon të punësojë Përfaqësues Mjekësorë (Medical Representative)
Kandidati duhët të përmbushë kriteret e mëposhtme:
-Të jetë i diplomuar në një nga degët e Universitetit të Mjekësisë.
-Të ketë Eksperiencë 1-2 vite.
-Të ketë aftësi bazë kompjuterike.
-Të ketë aftësi të mira komunikuese dhe bindëse.
-Të mos ketë angazhime të tjera.
-Të ketë patentë të klasit B.
Të interesuarit të dërgojnë një CV Europass në adresën e E-mail :
info@dreampharma.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Farmaceutike