Mas Net shpk kerkon te punesoje Call Center Operatore – Italisht 508 views4 applications

“Masnet Shpk” – Call Center Italiano

Jemi një Call Center monomandat e një kompanie Italiane lider në prodhimin e produkteve natyrale për bukurinë dhe kujdesin e personit, për ata që e vlerësojnë shëndetin, linjën e tyre dhe stilin e tyre të jetesës.
Produkte të studiuara, testuara dhe të certifikuara.
Ju ofrojmë mundësinë për të bërë pjesë në ekipin tonë të punës, të ri dhe dinamik.

Ofrojmë:

– Pagesë orare 350 lek + bonus për shitjet deri në 2000€ në muaj.
– Kontratë të rregullt pune.
– Puna nga e hëna në të premte 6 orë + e shtuna 4 orë (me dëshirë) – E diela pushim.
– Zgjedhjen e orarit të punës nga ora 09:00 deri në ora 18:00.
– Part Time (4 ore).
– Mbështetje e vazhdueshme për të arritur objektivat.
– Smartworking ju lejohet mbas një periudhe pune prej të paktën 2 muajsh në prezencë.
– Nuk kërkojmë përvojë të veçantë në fushën e shitjes, pasi ju ofrojmë trajnim për shitjen dhe produktet me profesionistët tanë që do t’ju ndihmojnë të arrini synimet tuaja.
– 1 javë trajnim të paguar rregullisht.

Kërkesat minimale:

– Njohuri bazë për përdorimin e kompjuterit.
– Njohuri mesatare të gjuhës Italiane.
– Të jetë i/e aftë për të punuar në grup.
– Korrektësi.

Bashkohuni me ekipin tonë për të ndërtuar të ardhmen tuaj!”
Kujdes – Nuk jemi burs “Trending Online”
📱Cel: +355 68 46 04 555
📧 Email: selezione@masnet.al

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 18 Jobs
  • Location Albania, Durrës