Martiness Hotel kerkon staf 328 views2 applications

Job Expired

Martiness Hotel është në kërkim të një stafi entuziast të apasionuar pas shërbimit të hotelerisë.
Ka hapur pozicionet vakante per:

Ndihmes banakier
Banakier
Kamarier bari
Kamarier restoranti
Shef salle
Lavapjatese
Ndihmes kuzhinier
Recepsioniste
Mirmbajtes
Magazinier

Kerkohet:

  • Te jene te perpikte ne oraret e punes
  • Korrekte dhe te pergjegjshem ne detyren e caktuar
  • Eksperienca nuk perben kriter paresor

Ofrohen:

  • Kushte shume te mira pune
  • Pagese e kenaqshme

Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne: 0695433339
ose ne e-mail: 
info@martinesshotel.al
Adresa: Rr. Pavarësia, Shkëmbi Kavajës, Durrës, Albania

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Plazh-Durres
  • Profili Hoteleri