Martiness Hotel kerkon Sanitare 112 views

Job Expired

Martiness Hotel është në kërkim të një stafi entuziast të apasionuar
pas shërbimit të hotelerisë. Ka hapur pozicionin vakant per:

Sanitare

Kerkohet:

  • Te jene te perpikte ne oraret e punes
  • Korrekte dhe te pergjegjshem ne detyren e caktuar

Ofrohen:

  • Kushte shume te mira pune
  • Pagese e kenaqshme

Te interesuarit jane te lutur te kontaktojne ne: 0695433339
ose ne e-mail: 
info@martinesshotel.al
Adresa: Rr. Pavarësia, Shkëmbi Kavajës, Durrës, Albania

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Plazh-Durres
  • Profili Hoteleri