Martiness Hotel është në kërkim të një stafi entuziast të apasionuar pas shërbimit të hotelerisë, per restorantin dhe zonen e plazhit 334 views

Job Expired

Martiness Hotel është në kërkim të një stafi entuziast të apasionuar pas shërbimit të hotelerisë.
Ka hapur pozicionet vakante per:

Per te aplikuar per nje nga pozicionet vakante klikoni mbi linkun bashkangjitur emertimit te pozicionit perkates.
Tel: 
0695433339
E-mail: info@martinesshotel.al
Adresa: Rr. Pavarësia, Shkëmbi Kavajës, Durrës, Albania

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Plazh-Durres
  • Profili Hoteleri