Marketing Group ofron mundesimi punesimi operator/e & Retention Italisht 31 views

Marketing Group eshte nje kompani e suksesshme, stabel dhe produktive ne fushen e telemarketingut duke trajtuar argumenta mbi ceshtjet e burses .
Jemi duke zgjeruar stafin tone dhe po rekrutojme punonjes energjik e ambicioz per te ndertuar nje karriere te suksesshme ne pozicionin e Account Manager & Retention ne gjuhen Italiane.

Kerkohet qe aplikantet te permbushin keto kritere:

Te njohin mire kompjuterin.
Te zoterojne gjuhen Italiane ne nivel te larte njohje.
Te kene disponibilitet te plote, korrektesi ne pune si edhe te jene te gatshem te bashkepunojne per objektivat ne grup dhe ato individuale.
Te jene ambicioz per rezultate , kembengules, energjik dhe natyre pozitive.
Te duan dhe te jene te afte te nderveprojne ne grup.

Ofrojme per ju :

Pagat me te mira dhe te sigurta ne treg (page baze, bonuse ditore/javore/ mujore) .

Ofrojme trajnime nga nje staf pune i pergatitur.

Leads Web shume te mire.

Ambjent pune komod, dinamik e rinor.

Aktivitete dhe lojera te ndryshme brenda ambjentit te punes edhe jashte saj.

Fundjave te lire .

Marketing Group eshte nje kompani qe di te vleresoj , mbeshtese dhe motivoje punonjesit e saj , eshte prioriteti dhe thelbi i suksesit tone ne tregun e punes.

Ju ftojme te beheni pjese e skuadres sone dhe keni bere nje investim real dhe frytedhenes per veten tuaj, jeten tuaj.

Per informacione me te detajuara na kontaktoni ne numrin 0686078001 ose na dergoni cv-ne tuaj ne adresen e e-mailit: marketinggroup.al@outlook.com.

Vendodhja : Rruga Tafaj, Ndertesa 34 , mbrapa Aza Electronics tek Selvia.

Mirepresim aplikimet tuaja!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Rruga/Zona Rruga Tafaj, Ndertesa 34, tek Selvia, mbrapa Aza Electronics
  • Tel/Mob 0686078001
  • Profili Call Center