Marketing Group kerkon te punesoj Rekrutues/e 45 views

Job Expired

Kompania Marketing Group eshte nje kompani e suksesshme, stabel ne fushen e telemarketing duke ofruar mundesi rritje personale e profesionale te vazhdueshme.
Jemi ne kerkim te personave ambicioz, energjik dhe me deshiren per te qene nje figure perfaqesuese ne pozicionin e punes Rekrutues/e prane kompanise sone .

Kriteret qe duhet te permbushin kandidatet jane si me poshte:

Te kene eksperienca te meparshme ne rekrutim forex ose call center.
Te jene njohes te punes ne call center dhe e tregut te punes.
Te kene disponibilitet te punojme ne terren nese do te jete e nevojshme.
Te kene aftesi ne shitje dhe marketing.
Te kene aftesi te mira komunikimi e ndertimit te marrdhenieve efektive ne staf

Ofrojme per ju:

Pagesa te kenaqshme dhe bonuse shume te larta.
Rritje profesionale.
Ambient shume miqesor.
Pune me orare fleksibel.
Kontrate te rregullt pune ne baze te Legjislacionit Shqiptar.

Shenim: Eshte kriter thelbesor rekrutues/e te gjeje forma proaktive per te rekrutuar kandidat potencial ne fushen e telemarketingut .

Dergoni aplikimet tuaja ne adresen e e-mail: marketinggroup.al@outlook.com ose na kontaktoni ne numurin e kontaktit 0686078001.

Ju mirepresim!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Rruga/Zona Rruga Tafaj, Ndertesa 34, tek Selvia, mbrapa Aza Electronics
  • Tel/Mob 0686078001
  • Profili Call Center