Marketing Group kerkon Operator Apertura & Retention – Gjuha Italiane 60 views

Job Expired

Kompania Marketing Group operon suksesshem ne fushen e telekomunikacionit duke trajtur argumenta mbi tregun e burses.
Jemi duke zgjeruar stafin tone dhe po kerkojme punonjes mbi pozicionin e punes Operator Apertura & Retention per gjuhen Italiane.

Aplikantet kerkohet te plotesojne keto kritere:

Te njohin mire kompjuterin.
Te zoterojne gjuhen italiane ne nivel te larte dhe te duan punen ne grup.
Te kene disponibilitet te plote, korrektesi ne pune si edhe te jene gatshem te bashkepunojne per objektivat ne grup dhe ato personale.

Kompania jone ofron pagat me te mira dhe te sigurta ne treg, pagese baze plus bonuse ditore, javore edhe mujore, duke dashur te shperblejme e motivojme sa me teper punen tuaj.
Ju ofrojme gjithashtu mundesi per tu rritur profesionalisht por edhe financiarisht.
Fundjave te lire .
Ne do te percjellim gjithashtu tek ju shume energji, pozitivitet lidhur me aktivitetet dhe lojerat e ndryshme brenda kompanise edhe jashte saj.

Per informacione me te detajuara na kontaktoni ne numrin 0686078001 ose na dergoni cv-ne tuaj ne adresen e e-mailit: marketinggroup.al@hotmail.com.

Ndodhemi ne adresen: Rruga Tafaj, Ndertesa 34 , tek Selvia mbrapa Aza Electronics.

Mirepresim aplikimet tuaja!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Rruga/Zona Rruga Tafaj, Ndertesa 34, tek Selvia, mbrapa Aza Electronics
  • Tel/Mob 0686078001
  • Profili Call Center