MARKET NE TIRANE Kerkon te punesoje: •PUNETORE BULMETI DHE SISTEMUESE •PAGA 40.000 LEK NETO ( ME MUNDESI RRITJE NE MUAJT NE VAZHDIM) •DY DITE NE MUAJ PUSHIM •ORARI 13:00-21:00 89 views

Job Expired

MARKET NE TIRANE

Kerkon te punesoje:

•PUNETORE BULMETI DHE SISTEMUESE

•PAGA 40.000 LEK NETO ( ME MUNDESI RRITJE NE MUAJT NE VAZHDIM)
•DY DITE NE MUAJ PUSHIM
•ORARI 13:00-21:00

•PREFEROHEN VAJZA•

Adresa: RRUGA NAIM FRASHERI MBRAPA BLLOKUT TE AMBASADAVE

KONTAKTONI: +355 69 279 3859

#market #tirane #punetorebulmeti #sistemuese #dyditenemuajpushim #turnidyte #preferohenvajza #njoftimepunesimi #njoftimpune

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 215 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim