Marinar 72 views

Kompania ATDG (Art and Tourism Development Group), një nga kompanitë lider në fushën e Turizmit dhe hotelerisë, me një shtrirje të gjerë në bregdetin shqiptar.

Ju fton të aplikoni në pozicionin e:

Marinar

Detyrat dhe Përgjegjësitë:

 • Të jetë bashkëpunues me kapitenin;
 • Të përdori gomonen e Yahtit për nxjerrjen e klientëve në breg;
 • Të sigurojë mjetin lundrues në udhetim;
 • Të sigurojë mjetin lundrues në parkim;
 • Të kontrollojë Jahtin dhe anekset e tij për gadishmëri dhe për vënie në gadishmëri;
 • Të zbatojë udhëzimet e kapitenit para, gjatë dhe pas lundrimit;
 • Të përdori aksesorët në Yaht (paisje kuzhine, banak, kamarier, ndihmës banakier;
 • Përgjegjës për higjenizimin e Yahit (dhoma gjumi, dhoma ndenjie, WC dhe bashin e tij);
 • Përgjegjës për mirëmbajtjen dhe përdorimin e gomones dhe motorrit te saj;
 • Të kontrollojë dhomën e motorrit, dhomën e marinarit, bateritë dhe pompat e sentinës;
 • Përgjegjës për mirëmbajtjen e litarëve të Yahtit;
 • Detyra te tjera;

Kualifikimet dhe Aftësitë:

 • Të ketë dëshmi aftësimi profesional;
 • Njohuri të nivelit mesatar të gjuhës angleze ose italiane;
 • Eksperienca të mëparshme ne pozicione të ngjashme përbën avantazh;
 • Mosha mbi 25 vjec;
 • I disponueshem te udhetoj brenda dhe jashte vendit;

Ofrohet:

 • Pagesë konkuruese

Shënim: Ju lutem të interesuarit të specifikojnë pozicionin e tyre të punës gjatë aplikimit!

Aplikantët të dërgojnë CV në adresen e e-mailit: hr@atdg.al

 

Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887, date 10.03.2008 i ndryshuar, vendosur nga Kuvendi i Shqipërisë për “Mbrojtjen e të Dhënave Personale”.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 31 Jobs
 • Location
 • Profili Turizem