Bashkohuni me skuadren “Maritim Resort Marina Bay” dhe fitoni mundesine per te pasur nje pervoje nderkombetare.

Hoteli i pare me pese yje ne Vlore ju tregon standardet nderkombetare te hotelerise permes trajnimeve te vazhdueshme dhe kushteve shume te mira te punes:

1 dite pushim/jave; 8 ore pune/dite; transport falas; page e mire; mundesi per te marre bonuse dhe per te fituar me shume; pune gjate gjithe vitit; mundesi per te fituar nje karriere te ardhshme jashte vendit; atmosfere relaksuese dhe produktive; ushqim i perfshire etj.
Pozicioni i lire: Kushinier, shef sushi, kamarier, banakier, recepsionist, sanitere, punonjes lavanterie, menaxher, ekonomist, security, operator kamerash, shofer
-Te kene eksperience te meparshme pune
– Te kete pregatitje te mire profesinale
-Te kete ambicie per te mesuar dhe rritur profesionalisht
– Te kete njohuri ne gjuhe te huaja
– Te jete fleksibel me oraret e punes
-Te jete korrekt, I pergjegjshem, I komunikueshem dhe bashkepunues ne grup

Aplikantet mund te kontaktojne ne numrin e telefonit 0696041000 dhe email info@marinabay.al
Adresa : Rruga “Aleksander Moisiu”, prane vilave qeveritare, Vlore

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Vlorë
  • Rruga/Zona Uji i Ftohte
  • Profili Hoteleri