Marangoze 37 views

Job Expired

Shoqeria Shaga Sh.p.k eshte nje kompani qe ushtron aktivitetin e saj ne fushen e prodhimit, projektimit, tregtimit dhe importimit te lendes se pare per mobileri, aksesoret e mobilieve, si dhe parkete të ndryshme etj.

Ne jemi ne kerkim te punetoreve Marangoz. Kamdisatet te dine te punojne ne montim dhe te presin ne sharre.
Paga dhe kushtet e punes te kenqshme .
Preferohen me eksperience te meparshme pune.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Hamdi Pepa
  • Tel/Mob +355 042233430 / +3550684022300
  • Profili Mobilje