MARANGOZ NE VORE 50 views1 application

Lamthi Group, është një kompani lider në fushën e ndërtimit, termohidraulikës, teknologjisë së ujit, ndërtimit të pishinave dhe SPA-ve.
Distributor eksluziv i shumë markave Italiane dhe Gjermane të njohura në gjithë botën.

Kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e saj të biznesit.
Në fokusin tonë primar janë komunikimi, klima harmonike dhe shpirti i skuadrës në ambjentin e punës.
Gjithashtu vlerësimi sipas një skeme motivimi në referencë të performancës dhe vjetërsisë në punë janë një tjetër politikë sociale e grupit tonë.
Shpall pozicion vakant pune MARANGOZ me orar të plotë .

KUALIFIKIMET DHE AFTESITE E KERKUARA:

 

 • Të lexojë dhe të interpretojë skicat e projekteve
 • Të kenë aftësi në të punuarit në grup si edhe aftësi të koordinimit të punëve dhe projekteve.
 • Të karakterizohet nga saktësia, produktiviteti dhe aftësia për të përmbushur afatet.
 • Kandidatët duhet të kenë njohuri në përdorimin e makinerive që përdoren në reparte si: sharrë disk, grosetë, sharrë, makinë frezimi, makinë prerëse, etj.
 • Të ketë eksperiencë në këtë fushë (5 ose me shumë vite eksperiencë).
 • Të jetë korrekt, i shkathët.
 • Aftësi shumë të mira komunikuese dhe bashkëpunuese.
 • Të jetë i pajisur me patentë të klasit B.
 • Të ketë aftësi të mira komunikimi dhe të punoj në grup.

 

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dergoni CV me foto duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni,
në adresën: info@lamthi.com
Numër kontakti:+35568 40 00017; +35567 30 99999

Adresa 1: Autostrada LEZHE -TIRANE, km 5, Tiranë.
Adresa 2 : Autostrada TIRANE – DURRES , km 3, Lezhë.

Adresa 3: Rruga Nacionale Shkodër-Tiranë, km 1, Bahçallek, Shkoder.

Aplikimet janë të limituara, vetëm personat e përzgjedhur do të kontaktohen.
www.lamthigroup.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location
 • Rruga/Zona Rruga dytësore Autostrada Tiranë-Durrës km 3