Marangoz 72 views

Job Expired

Fabrika Italiane SALONNI, më e reja në fushën e prodhimit të mobiljeve kërkon të rekrutojë staf energjik dhe ambicioz për të realizuar qëllimet e biznesit.

Për këtë, ju ftojmë të aplikoni për pozicionin :

Marangoz

Kriteret që duhet të përmbushin kandidatët :

  • Eksperinca pune ne mobileri,tapiceri
  • Mosha 25-40 vjeç
  • Vendbanimi: Tirane – Durres

Për të aplikuar për këtë mundësi, ju lutem dërgoni CV dhe dokumentat tuaja plotësuese,
duke përcaktuar pozicionin për të cilin aplikoni, në adresën: hr@salonni.com
Adresa: Autostrada Durres-Tirane, Km 17, Tirana

Tel: 068 201 9772

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location