Marangoz 126 views

Job Expired

Ofrohet vend pune si Marangoz!

Shpallet vend vakant per pozicionin Maragoz/Ndihmes marangoz, per nje nder kompanite lider ne sektorin e mobilerise ne Tirane.

Aftesite qe kandidati duhet te kete:

1. Te jete korrekt, i shkathet.
2. Aftesi shume te mira komunikuese dhe bashkepunuese.
3. Te kete aftesi te mira komunikimi dhe te punoj ne grup.
4. Te dije te perdori mire melaminen dhe MDF-in

Per te aplikuar per kete mundesi punesimi, ju lutem dergoni CV-t tuaja, duke percaktuar pozicionin per te cilin aplikoni, ne adresen: punesimndermjetesim@gmail.com

Si edhe per cdo informacion shtese, jeni te lutur te kontaktoni ne numrin e meposhtem (vetem ne whatsapp):
+355696180299

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Punesim