Manikyriste 83 views

Job Expired

Talise Beauty & SPA operon në treg në fushën e bukurisë, relaksit dhe mirëqënies, që në vitin 2019.
Për të realizuar kërkesat në rritje të klientëve Talisë synon të zgjerojë stafin e saj për pozicionin:

Manikyriste

Detyrat:

 • Konsulta paraprake për vlerësimin dhe identifikimin e nevojave të klientit në përputhje dhe me dëshirat dhe pritshmëritë e tij.
 • Komunikim profesional me klientin, për të kuptuar drejtë nevojat/dëshirat e klientit.
 • Respektimi I rregullores së brendshme të Talise.

Kualifikimet Profesionale:

 • Të jetë e certifikuar në këtë fushë
 • Të ketë eksperiencë pune mbi 1 vit
 • Të jetë mbi 25 vjec

Karakteristika Personale:

 • Bashkëpunuese
 • Korrekte
 • Fleksibël me oraret e punës

Pagesa e kënaqshme
Personat e Interesuar të dërgojnë CV-në e tyre në whatsapp: +355 69 205 6469 ose t’a dërgojnë me email në adresën info@talise.al

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Rruga/Zona Rruga e Kavajës, pranë qendrës Globe
 • Profili Estetike