MANA GASTRO BAR kërkon të punësojë një pjatalarës/e në kuzhinë 47 views1 application

MANA GASTRO BAR kërkon të punësojë një pjatalarës/e për të kryer të gjitha detyrat e larjes, pastrimit dhe përgatitjes së ingredientëve që kërkohen në kuzhinë.
Duhet të keni aftësi të shkëlqyera komunikimi dhe të jeni në gjendje të ndiqni udhëzimet.

Përgjegjësitë:
● Pastrimi dhe dezinfektimi i të gjitha zonave të përgatitjes së ushqimit, si dhe muret ekuzhinës, sobat, lavamanët, furrat dhe grilat.
● Fshirja dhe pastrimi i të gjitha ambienteve të kuzhinës gjatë turneve dhe në fund tëturneve.
● Larja e enëve, dërrasave prerëse dhe pajisjeve të gatimit.
● Sigurimi që përzierësit e ushqimit, sobat dhe pajisjet e tjera të gatimit të jenë në gjendjetë mirë pune.
● Marrja dhe shpaketimi i të gjitha dërgesave
● Sigurimi që frigoriferët, ngrirësit dhe zonat e magazinimit të jenë të pastra dhe tëorganizuara mirë.
● Ndihma e shefit të kuzhinës me përgatitjen bazë të ushqimit, që përfshin larjen, qërimindhe prerjen e përbërësve të vaktit sipas udhëzimeve të shefit.

Kërkesat:
● Diplomë e shkollës së mesme ose ekuivalente.
● Eksperiencë pune e mëparshme
● Aftësia për të punuar si pjesë e një ekipi.
● Aftësia për të punuar në një mjedis me ritme të shpejta.
● Aftësia për të qëndruar në këmbë për periudha të gjata.
● Aftësi të shkëlqyera të menaxhimit të kohës.
● Aftësitë efektive të komunikimit.

*Në këtë pozicion, puna do të jetë e organizuar me turne dhe mund të duhet të punoni edhe nëfundjavë.
Për të aplikuar, dërgoni CV-në tuaj në whatsapp në numrin +355688687876.

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania
  • Profili Hoteleri