MALTE, PUNESIM per CHEF DE PARTIE, SOUS CHEF, COMMIS CHEF, SOUS CHEF PASTRY ! 277 views2 applications

🔖Pozicione te lira pune ne resorte me 4 dhe 5 yje ne MALTE,

♦️CHEF DE PARTIE
♦️SOUS CHEF
♦️COMMIS CHEF
♦️SOUS CHEF PASTRY
♦️BANQUETING CHEF
♦️KITCHEN ASSISTANTS

🔖Ofrohet;

♦️KONTRATE PUNE 1 VJECARE
♦️VIZE PUNE 1 VJECARE
♦️PAGESE BAZE
♦️BONUSE
♦️GUIDE AKOMODIMI
♦️USHQIM
♦️SIGURIME TE PAGUARA

⚡⚡APLIKIMET PRANOHEN VECSE ME CV
ANGLISHT + FOTO + WORD ne
⚡⚡
aplikimepunesimi@gmail.com / 0686081032

Specifikoni”PUNESIM NE MALTE

🌏🌏ADRESA: ZOGU I ZI , MBRAPA RING CENTER, NORD CONSTRUCTION, KATI 2, TIRANE

🔖Gjithashtu na gjeni :
🔖Ne Facebook : https://www.facebook.com/aplikimepun…dmin_todo_tour
🔖Ne Instagram: aplikime_punesimi
🔖Ne Web : www.aplikimepunesimi.co

Per cdo informacion te metejshem, na gjeni ne adresen e shenuar tek njoftimi,
nga e Hena ne te Premte 11.00 deri 16.00!

JU MIREPRESIM ✔️

Ju informojme se te dhenat tuaja personale trajtohen ne konfidencialitet te plote konform ligjit nr. 9887,
percaktuar nga Kuvendi i Shqiperise “Per mbrojtien e te Dhenave Personale”

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 8 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Zogu i Zi, mbrapa Ring Center, ( Pallati Portokalli ), prane Pallatit te Sportit Asllan Rusi, mbi Bar Premium, Kati i dyte
  • Tel/Mob +355 686081032